Skolkurator

Lundsbergs skola söker skolkurator

Vi söker dig som brinner för det övergripande värdegrundsarbetet och samtidigt vill arbeta med individuella elevsamtal.

Vi är en internatskola med elevhem, där vi lägger stor vikt vid implementeringen av värdegrund hos såväl elever som personal, men där vi också är måna om att kunna erbjuda stödsamtal till våra elever i deras vardag. Du kommer bli en del i vårt elevhälsoteam och en del i vår underbara personalgrupp, med en fantastiskt vacker arbetsmiljö som få andra skolor har. Här får du möjlighet att utvecklas och växa i din yrkesroll. Lundsbergs skola är så mycket mer än bara en skola. Traditioner och historia möter framtid och utveckling. Lundsbergs skola måste upplevas. Välkommen att höra av dig med frågor. Ansökan senast 17 oktober 2017.

Ulrika Björklund

E-post: Ulrika.bjorklund@lundsbergsskola.se