PROVGÅ PÅ LUNDSBERG

Ta chansen att provgå på Lundsberg under några dagar. Vi arrangerar ett antal tillfällen under året för att provgå, När du provgår bor du på något av våra elevhem hos en jämnårig kamrat, följer med till skolan och deltar i undervisningen.

Följande datum erbjuds intresserade elever att provgå:

4-6 december

22-24 januari

12-14 februari

KLASSISK CAMPUSANDA

________

Efter skoldagens slut så är du med under den obligatoriska läxläsningen. Alla våra elever kan välja på att studera på egen hand på sitt elevhem. Eller att gå till skolan där det varje dag finns lärare som kan hjälpa till med studierna. Lärarna finns även kvar i skolan till kl 20:00 måndag till torsdag för de elever som vill studera lite extra på kvällarna.  Efter middagen som serveras kl 17:10 tar fritiden vid. Då finns det en mängd olika fritidsaktiviteter som du kan ta del av. På så vis får du möjlighet att uppleva allt det som vår internatskola har att erbjuda.

Som provgående på Lundsberg är du välkommen till skolan med start kl. 14.00 den dag din provgåendeperiod börjar. Reser du med tåg finns det en lämplig avgång från Stockholm kl. 11:41 som är framme i Kristinehamn kl. 14:06. Rekommenderad avgångstid från Göteborg är kl. 10:29 med ankomst till Kristinehamn kl. 13:45. Och från Malmö avgångstid 09:10 med ankomsttid 14:06.

Information och rundvandring på skolan för föräldrar kan ske enligt önskemål vid lämning alternativ hämtning. Detaljerat program och övrig information för provgående dagarna mailas till målsman efter anmälan.

Kontakta Karin Notes om du vill provgå på Lundsbergs skola eller om du vill komma på besök.

Hjärtligt välkommen!

KARIN NOTES