MUSIK

________

Musiken har under decennier haft en nyckelroll på Lundsberg och den fortsätter att växa.

Tack vare en mycket generös donation av familjerna Marie Klingspor, M 1970-1976, Amelie Klingspor, M 1973-1977, och Wilhelm Klingspor, B 1975-1981, fick musikinstitutionen nya lokaler i det gamla stallet nere vid Stömmis, nu kallat Musikstallet

Musikstallet inrymmer en vacker sångsal med flygel, replokal, musikstudios, scenrum och kontor. Anna & Samuel Engh är musikansvariga på LS och med sin stora erfarenhet inom musikbranschen fortsätter de att ta Lundsbergs musik till nya höjder.

De elever som tar sång och instrumentlektioner har även möjlighet att uppträda på de många evenemang som hålls under året, tex: Öppet hus, Julkonserten, Kulturdagarna mm.

Unikt för Lundsberg är vår egen kyrka där en del av musikundervisningen äger rum.

Körsång på måndagskvällarna som hålls där är en populär fritidsaktivitet för många elever.

LS MUSIC CAMP 2020

”VI VILL LOCKA FRAM ARTISTEN INOM DIG”

________

Vill du utveckla din sång, sjunga i studio, prova på olika instrument och träffa nya och gamla vänner i sommar?

Ta då chansen och anmäl dig till Lundsbergs Musikläger 2020!

Datum: 20/7 – 25/7

Åldersgrupp: 10-15 år

Kostnad: 7.000:-

(syskonrabatt 1.000:-)

Sångutveckling, scenspråk, stämsång och inlevelse är lite av det vi kommer gå igenom. Vårt mål är även att hjälpa till att göra er säkrare och mer avslappnade på scenen.

När vi inte sysslar med musik så finns det en massa trevliga aktiviteter vi kan göra tillsammans i den vackra Lundsbergsmiljön. Många härliga sommardopp i sjön hoppas vi också på! Ledare för detta läger är Anna & Samuel Engh, sångcoacher och musikansvariga vid Lundsbergs Skola. Vi kommer även ha med några trevliga ungdomsledare som går på skolan och har musik som största intresse.

”Känslan man förmedlar när man möter en publik är för oss minst lika viktig som röstkontroll.

Att få se någon utvecklas och gå från att vara osäker till att leverera en känsla på scenen är bland det bästa vi vet.”

VI SER FRAM EMOT ATT TRÄFFA ER ALLA, NYA SOM GAMLA DELTAGARE!

Ansökan >

Anna har lång erfarenhet både som låtskrivare och sångerska och har även körat i melodifestivalen åtskilliga gånger, till Celine Dion och många andra stora artister. Dessutom har hon dubbat tecknad film sen hon var liten.

MAILA ANNA >

När Samuel inte jobbar på LS är han musikproducent och låtskrivare. Han har skrivit låtar åt alla möjliga artister runt om i världen.

MAILA SAMUEL >

Lundsbergs Skola