Grundskolan

... den perfekta inkörsporten till gymnasiet!

Är du intresserad av att få en riktigt god kunskapsgrund att bygga vidare på och en naturlig övergång till gymnasiet – då är Lundsbergs skola något för dig. På Lundsberg känns steget mellan grundskolan och gymnasiet inte så stort. Gemenskapen på elevhemmen gör att eleverna får en mjuk övergång mellan skolformerna.

På Lundsberg anpassas undervisningen till varje elevs förutsättningar och behov. Den stimulerar också elevernas kreativitet, vetgirighet och självförtroende samt viljan till att pröva egna idéer och lösa problem. En av de stora fördelarna med vår skola är att boendet erbjuder en levande social gemenskap som ger trygghet och utvecklar lusten att lära. Vi verkar i en omgivning med många kunskapskällor. Här ges varje elev möjlighet att utvecklas, känna växandets glädje och tillfredsställelsen i att göra framsteg och övervinna svårigheter.