Kontakta oss på    +46 (0)550 74 05 00     info@lundsbergsskola.se

Ledig tjänst

Lundsbergs skola söker:

Ekonomi- och VD-assistent

Lundsbergs skola söker nu en driftig, nyfiken och självgående Ekonomi- och VD-assistent.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer du bland annat arbeta med löpande redovisning, utbetalningar, avstämningar, underlag till bokslut samt allmänt administrativt arbete och uppgifter inom ekonomiadministration.

VD-assistens främsta uppdrag är att vara VD/Rektor behjälplig i det dagliga arbetet. Vanliga uppgifter kan vara att hantera intern och extern korrespondens inkl verksamhetens inkommande telefonsamtal, protokollskrivning, mötesplanering, internkommunikation, reseplanering, konferenser och externa besök. Du kommer vara en viktig del i verksamhetens kommunikativa arbete, där du kommer vara involverad och leda projekt inom sociala medier och intern kommunikation. En viktig del i ditt arbete blir att sprida information om Lundsbergs skola, dess olika aktiviteter och vad som sker på skolan. Exempel på informationskanaler är nyhetsbrev, hemsida och genom skolans administrativa verksamhetssystem, SchoolsSoft, där den största delen av exempelvis elev och föräldrakommunikation sker. Du kommer även att ta emot och administrera ansökningar till skolan.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som är relativt nyutbildad och som har någon typ av ekonomisk utbildning, exempelvis gymnasieekonom och som gärna har jobbat något år med ekonomi. Har du en annan utbildning, men ändå har ekonomikompetens så går det också bra.

Du som söker bör vara en initiativrik, självgående person som trivs i en miljö med ett högt arbetstempo. Du är en balanserad administratör med ett systematiskt arbetssätt som bas för en flexibilitet utöver det vanliga. Du är beredd att arbeta med högt som lågt och du trivs med variationen i arbetsuppgifterna.

Eftersom du kommer hantera både konfidentiell och personlig information är det avgörande att du har högsta integritet och följer regler till det yttersta.

Till denna roll välkomnar vi en ung person som är nyfiken och som gillar att jobba självständigt. För att trivas i rollen så bör du vara lyhörd, prestigelös och ha lätt för att bygga relationer och hanterar kontakter med en positiv och serviceinriktad attityd och ett leende på läpparna, du drivs av att ge support och kvalitativ service. Goda kunskaper i Officepaketet är ett krav.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde 1 december 2017 eller enligt överenskommelse.

Frågor angående tjänsten besvaras av Karl-Gustav Hagelberg på skolkompetens 070-837 01 00

Välkommen med din ansökan till kg.hagelberg@skolkompetens.se