Kontakta oss på    +46 (0)550 74 05 00     info@lundsbergsskola.se

Boende

elevhem_boende

På elevhemmen bor det 30-40 elever. De flesta bor tillsammans med en kamrat i dubbelrum, i mån av plats ges framförallt de äldre eleverna ofta förmånen att bo i enkelrum under sitt sista år. Standardmöbleringen på rummen består av säng, skrivbord, skrivbordsstol och bokhylla. Dator medför varje elev själv. Hela skolan inklusive elevhemmen har trådlös bredbandsuppkoppling vilket ger tillgång till internet var ni än befinner er.

Förutom elevrummen finns på varje hem ett kök, en matsal och en salong i herrgårdsstil med öppen spis. Salongen används för veckovisa samlingar på elevhemmet men också för att helt enkelt umgås, läsa läxor eller ha en mysig stund. Köket är fullt utrustat och ger möjlighet att tillaga enklare kvällsmat eller baka något litet extra till fikat.

Alla hem har också ett väl utrustat tv-rum med platt-tv och surroundljud. Minigym, biljardbord är exempel på utrustning som kan finnas på hemmen men som skiljer sig från hem till hem.