Blivande elev

Går du i skolan på Lundsberg och har eget boende är du dagelev och betalar inga avgifter för skolverksamheten.

Är du internatelev betalar du en terminsavgift för mat och boende. Vissa fritidsaktiviteter ingår i terminsavgiften.

Vad innebär det att vara elev på Lundsbergs skola och bo på ett internat?

För de flesta som bor på skolan är det första gången man inte har sina föräldrar i närheten. Det betyder inte att du måste klara dig själv. På skolan finns det alltid vuxna som är där för dig. Du kommer under din skolgång att få hjälp att utvecklas till en vuxen individ i en trygg omgivning.

Att bo på ett internat innebär att du lever i en gemenskap med många kompisar. Det kommer att finnas tid för idrott och andra fritidsaktiviteter utan att skolarbetet får lida. Här får du ta del av den svenska skolan när den är som bäst. Du kommer att få en oförglömlig tid och vänner för livet!

Är det något du undrar över? Hör gärna av dig till internatansvarig Christopher Johrin:
Tel: +46 (0)70-573 10 56
E-post: chjn@lundsbergsskola.se